Marini Luminate Face Lotion

Untitled, 3/31/09, 3:30 PM, 8C, 2424x2414 (670+1772), 62%, Jan Marini, 1/20 s, R107.7, G95.9, B128.5

Gaat effectief de strijd aan met pigmentvlekken en huidverkleuringen! Jan Marini Skin Research, lanceert een nieuw sterk geconcentreerde oplossing voor deze specifieke huidproblemen – Marini Luminate Face Lotion.

Deze luchtige lotion corrigeert huidverkleuring zonder he

t gebruik van hydrochinon, wat betekent dat er geen schadelijke bijwerkingen kunnen onstaan. De toevoeging van anti-aging ingrediënten helpen tegelijk om de verschijning van fijne lijntjes en rimpels te verbeteren en de huidjeugdigheid te herstellen.

Trouwe Jan Marini liefhebbers konden al gebruik maken van de Enlighten Lotion om verkleuringen tegen te gaan, maar de Luminate Gezicht Lotion heeft dit product sterk overtroffen. De onderzoekers van JMSR hebben jaren gewerkt aan deze vernieuwde, zeer geavanceerde formule. De Luminate Face Lotion bevat naast dezelfde huidoplichtende ingrediënten als in de Enlighten Lotion, twee nieuwe, zeer effectieve ingrediënten voor nog betere resultaten.

De eerste is Nonapeptide-1, een peptide dat helpt om het hormoon dat de overproductie van melanine en donkere vlekken veroorzaakt de onderdrukken. De tweede is Tetrahydrodiferuloylmethane, simpel gezegd een nieuwe vorm van Kurkuma. Het is al lang bekend dat Kurkuma sterke depigmentatie eigenschappen heeft, maar helaas kan de gele kleur een waas achterlaten op de huid. JMSR heeft daarom een kleurloze vorm van Kurkuma ontwikkeld, zodat we eindelijk de oplichtende krachten van Kurkuma kunnen omarmen! Marini Luminate Face Lotion bevat daarnaast ook 0,3% Retinol, wat verder helpt bij het verbeteren
van de huidteint, evenals de verschijning van fijne lijntjes en rimpels helpt verminderen.

Belangrijke ingrediënten

Verheldert de huid:
Nonapeptide-1
Tetrahydrodiferuloylmethane
Alpha-Arbutin
Hexylresorcinol
Dipotassium Glycyrrhizate
Glycyrrhiza Glabra Extract
Retinol (0,3 %)

Vermindert fijne lijntjes en rimpels:
Retinol (0,3 %)
Epigallocatechin Gallate

Vermindert roodheid:
Tetrahydrodiferuloylmethane
Epigallocatechin Gallate
Bisabolol