Terug naar overzicht step – 3 Resurface

1. Bioglycolic Bioclear Face Lotion – 30 ml


Bioglycolic Bioclear Face LotionBioglycolic Lotion zorgt voor spectaculaire vernieuwing en re-texturering voor elk huidtype. Het is een opmerkelijk product met een aantal veelzijdige unieke eigenschappen.

In de samenstelling zit een combinatie van glycolzuur, salicylzuur en azelaïnezuur die een krachtige samenwerking hebben en zo een zeer uitgebreid toepassingsgebied, variërend van volwassen acne en acne verkleuring alsook de verfijning van  textuur,  fijne lijntjes , rimpels, rosacea, acne littekens, verkleuring van schade door de zon en vergrote follikels.

Al deze eigenschappen maakt het een must have voor vrijwel elke huid.

Toepassing:

Reinig de huid grondig alvorens dit product aan te brengen. Verdeel een kleine hoeveelheid over het gehele te behandelen huidgebied. Om de huid te laten wennen, beginnen met 1x per dag. 

Gebruik altijd, ter voorkoming van uitdroging en ter bescherming van de huid, een moisturizer en protector, afgestemd op de huidconditie.

Ingrediënten:

Water/Aqua/Eau, Butylene Glycol, Glycolic Acid, Salicylic Acid, Azelaic Acid, Sodium Hyaluronate, Ammonium Hydroxide, Polysorbate 20, Sclerotium Gum, Hydroxyethylcellulose

Terug naar overzicht step – 3 Resurface